آموزش بازرسان لازمه موفقیت طرح هدفمندی نان است

دولت آقای رئیس به شرطی در طرح هدفمندی وحذف سوبسید نان موفق می شود که وزیر اقتصاد و اعضا کارگروه طرح هدفمندی او وهمه بازرسانش در سراسر کشور در کلاسهای آموزشی ماشرکت کنند تا یادبگیرند :

نان چیست؟ آردچیست؟ گندم چیست؟

خمیر چیست؟ خمیر گیر کیست؟ فرق خمیر گیر با چانه گیر چیست؟ فرق وابر وشاطر چیست؟

چند نوع نان در کشور وجود دارد ؟ وفرق نان تافتون بالواش چیست ؟

فرق خمیر تازه و ورآمده چیت؟ ووقتی در خمیر گاز تولید می شود چه اثری روی وزن چانه می گذارد و اگر وزن چانه نوسان پیدا کرد فکر نکنیم قاتل بوروسلی را پیدا کرده ایم؟

فرق چانه گیری دست با دستگاه چیست؟ و چرا وزن چانه ابتدا وسط و انتهای خمیر نوسان پیدا می کند ؟ وما این نوسان را به حساب تقلب یا تخلف نانوا ننویسم.

یک روز به یک سر بازرس گفتم چرا بخاطر این نوسان طبیعی وزن چانه نانوا را جریمه چند میلیونی می کنی ؟

گفت : چون دارد کم فروشی می کند و نان را در نجاست می زند ومیخورد! گفتم نجاست را استانداری می خورد که در جلسه با نمایندگان اتحادیه می گوید نمی توانیم نرخ بدهیم ولی شما می توانید ورن چانه را کوچک کنید! نجاست را وزیری می خورد که می گوید: می دانیم حق باشماست ولی نمی توانیم نرخ بدهیم؟!

بازرس گفت : اگر چانه نوسان دارد چرا روبه بالا نمی رود وروبه پایین غش می کند؟

گفتم چون دولت هم همیشه روبه پایین غش می کند وهیچ وقت حق نانوایش را نمی دهد دولت همیشه نرخ را پایین می کشد وچانه راهم پایین ! نانوا هم ادب را از بزرگ ترها یاد می گیرد ! وچانه را روی ۲۰۰ گرم تنظیم می کند نه ۲۱۰ گرم !

وقتی آموزش باشد بازرس هر رویداد طبیعی را با عینک تخلف نمی نگرد ! وبجای انگ زدن به نانوای شهرش دستش را می بوسد که با نرخ چند سال پیش دارد کار می کند نه این که برایش فرم تعزیرات پر کند!

وقتی آموزش باشد بازرس می فهمد که درمحیط گرم نانوایی نمی شود با کاردک فلزی نان از تنور خارج کرد چون سریعا داغ می شود ولی کارک دسته چوبی مانع داغ شدن و سوزاندن دست کارگر می شود

می فهمد که در محیط گرم نانوایی نیم شود ماسک زد چون غبار ارد وگرمای تنور برایش نفس تنگی می کند

می فهمد که در نانوایی فروشنده نمی تواند دستکش پلاستیکی استفاده کند چون گرمای نان ۷۰درجه است و دستکش از پلیمر درست شده وباعث تولید مونومر می شود که سرطان زاست

می فهمد که در نانوایی نمی شود برای جلوگیری از ورود مگس پرده هوا نصب کرد چون گرمای محیط وغبار آرد معلق سنسورهای آن را از کار می اندازد و از کار می افتد

می فهمد نمی شود از ورود مگس به یک مغازه جلوگیری کرد چون مرتب باید درب مغازه باز وبسته شود و کنترل پذیر نیست! اگر بازرس توانست آشپزخانه خانه اش را کنترل کند نانوا هم می تواند مغازه اش را کنترل کند

می فهمد که نمی شود پنجره های یک نانوایی را مسدود کرد چون نانوا خفه می شود و وکار کردن در چنین محیطیمرگ اور است

می فهمد نمی شود دمای نانوایی را کنترل کرد چون ۴ سال یک بار نرخ می گیرد وپول خرید وسایل سرد کننده ندارد

اموزش علوم نانوایی کار آموزی وکارورزی در نانوایی باید اجباری شود تا بازرس در د نان خمیر ارد مشتری کارگر تخمیر را لمس کند وجلوی مردم آبروی نانوا را بخرد نه این که ببرد ؟ نانوا بخشی از این مردم است پیامبر فرمود اگر نان نبود نه نماز می خواندیم نه روزه می گرفتیم .شما الان با رفتارهای نپخته خود به تبار کسی تبر می زنید که پیامبر در مدح ومنقبت آنها حدیث وروایت گفته

مراقب باشیم به این نانوایان نیاز داریم با جرم تراشی پرونده سازی انگ رنی روح آنها را آزرده نکنیم

اگر نمی توانیم طرح هدفمندی را درست انجام دهید نانوا مقصر نیست که هرروز جریمه بارانش می کنید خودمان بی عرضه هستیم ! والا همین کاررا احمدی نژاد کرد وآب از آب تکان نخورد .خودمان را اصلاح کنیم تا جامعه اصلاح شود .

چگونه علیه نانوایان جرم تراشی وپرونده سازی می کنند؟

جناب آقای جلال مدیر محترم طرح هدفمندی نان

لطفا این پیام نانوایان کشور را از زبان یک نگهبان و دژبان نان بشنوید و نوع نگاه به نانوابان را تغییر دهید و سعی کنید:

زیبایی منظره را ببینید نه چرکی پنجره را !

خواهشمندیم عینک بدبینی نسبت به نانوایان را از روی چشم برداشته و واقع بینانه موضوع نان را مورد مطالعه وقضاوت قرار دهید . متاسفانه تا این لحظه هیچ تصمیم درستی در حوزه نان اتخاذ نشده وهر مدیری وهر وزیری بنابه برداشت وسلیقه شخصی خود راجع به نان تصمیم گیری نموده است! که عمدتا با شکست مواجه شده است

نمونه اش: ۱- طرح تجمیع نانوایان ۲- طرح توزیع خمیر منجمد بین نانوایان ۳- طرح نان صنعتی ۴- طرح پخت نان با حرارت غیر مستقیم که در سال ۸۳ توسط هیئت دولت تصویب وهیچ تاثیری در بهبود کیفیت نان نداشت! وهمه این طرحهها ناکام ماندند.

کیفیت وکمیت نان کشور به اندازه کافی از دولتهای قبلی ضربه خورده است

( سرسال نرخ نمی دادند بعد می گفتند چانه ها را ۲۰گرم کوچک کنید تاجبران شود !اشکال ندارد ) با همین تفکر بود که الان وزن چانه تافتون ولواش در خیلی از استانها از ۲۰۰ گرم به ۱۲۰ گرم ووزن چانه نان سیستانی در شرق ایران از یک ونیم کیلو به یک کیلو تنزل یافته است!

ما نانوایان کشور به آقای رئیس رای دادیم و انتظار داشتیم ایشان زخم های گذشته را التیام بخشند ودرد نان و نانوایان را برطرف سازد ولی تا این لحظه نه تنها تغییر مثبتی ندیدیم بلکه به بهانه های مختلف وبابرچسب های ناچسب برای نانوا پرونده سازی می کنند و با وجود در آمد نداشته ونرخ چند سال پیش!!! اورا روانه تعزیرات می سازند تا جریمه ای بشود که با هیچ معیار عقلی علمی وشرعی وتعالیم دینی ما همخوانی ندارد

ما نگهبان نان ایم نگهبان خوراک پوشاک خانه مغازه بچه زن کارگر هزینه دارد پرداخت هزینه درامد می خواهد نمی شود با نرخ چند سال پیش از نانوا توقع داشته باشیم چند سال بعد نان بپزد وکیفیت وکمیت را حفظ ولغزش نداشته باشد ! ابوذر غفاری هم که باشی دچار لغزش می شوی .چون پیامبر فرمودند: اگر از دری فقز بیاید از دردیگر ایمان می رود.

تحقق فرمایشات رهبری مبنی بر کاهش ضایعات ۳۰درصدی نان پیشنیازهایی دارد که عبارتند از :

۱-کارگر سحر خیز ۲- قدح کافی برای خواب خمیر ۳- مخمر بجای جوش شیرین ۴- آموزش نانوایان ۵- مغازه مناسب ۶- تجهیزات مناسب ۷- ملزومات کافی ۸- زمان پخت وتخمیر طولانی ۹- میز کافی برای سردسازی ونگهداری نان در جای خشک وخنک ۱۰- آرد خوب و...

که همه اینها نیازمند نرخ خوب وقیمت مناسب است . شما تهران را باسایر استانهای کشور قیاس نکنید نانوایان کشور در شرف ورشکستگی وزیان دهی هستند نانوایی با سهمیه ماهانه ۱۰۰ یا ۲۰۰ کیسه یعنی زندگی در شعب ابی طالب !

نانوایی که کمتر از ۳۰۰ کیسه در ماه سهمیه داشته باشد نمی تواند انتظارات علمی وفنی مارا محقق سازد نمی تواند کارگر ماهر استخدام و نان خوب تولید نماید سودآور نیست زیان ده است مگر این که زن وشوهر باهم کار کنند که می شود بیگاری شوهر از همسر ! و استسمار فرزندان .

انتظار داریم هرچه زودتر این نگاه منفی به نان ونانوایان تغییر یابد تا نانوایان بتوانند با ایجاد تغییر توسط دولت در حوزه هدفمندی نان همگام شوند والا طرحی که با جرم تراشی وپرونده سازی علیه نانوایان آغاز شود پایان خوبی ندارد!

مصادیق جرم تراشی در نانواییهای کشور ؟ !!!

جناب آقای جلال مدیر محترم طرح هدفمندی نان

لطفا این پیام نانوایان کشور را از زبان یک نگهبان و دژبان نان بشنوید و نوع نگاه به نانوابان را تغییر دهید و سعی کنید:

زیبایی منظره را ببینید نه چرکی پنجره را !

خواهشمندیم عینک بدبینی نسبت به نانوایان را از روی چشم برداشته و واقع بینانه موضوع نان را مورد مطالعه وقضاوت قرار دهید . متاسفانه تا این لحظه هیچ تصمیم درستی در حوزه نان اتخاذ نشده وهر مدیری وهر وزیری بنابه برداشت وسلیقه شخصی خود راجع به نان تصمیم گیری نموده است! که عمدتا با شکست مواجه شده است

نمونه اش: ۱- طرح تجمیع نانوایان ۲- طرح توزیع خمیر منجمد بین نانوایان ۳- طرح نان صنعتی ۴- طرح پخت نان با حرارت غیر مستقیم که در سال ۸۳ توسط هیئت دولت تصویب وهیچ تاثیری در بهبود کیفیت نان نداشت! وهمه این طرحهها ناکام ماندند.

کیفیت وکمیت نان کشور به اندازه کافی از دولتهای قبلی ضربه خورده است

( سرسال نرخ نمی دادند بعد می گفتند چانه ها را ۲۰گرم کوچک کنید تاجبران شود !اشکال ندارد ) با همین تفکر بود که الان وزن چانه تافتون ولواش در خیلی از استانها از ۲۰۰ گرم به ۱۲۰ گرم ووزن چانه نان سیستانی در شرق ایران از یک ونیم کیلو به یک کیلو تنزل یافته است!

ما نانوایان کشور به آقای رئیس رای دادیم و انتظار داشتیم ایشان زخم های گذشته را التیام بخشند ودرد نان و نانوایان را برطرف سازد ولی تا این لحظه نه تنها تغییر مثبتی ندیدیم بلکه به بهانه های مختلف وبابرچسب های ناچسب برای نانوا پرونده سازی می کنند و با وجود در آمد نداشته ونرخ چند سال پیش!!! اورا روانه تعزیرات می سازند تا جریمه ای بشود که با هیچ معیار عقلی علمی وشرعی وتعالیم دینی ما همخوانی ندارد

ما نگهبان نان ایم نگهبان خوراک پوشاک خانه مغازه بچه زن کارگر هزینه دارد پرداخت هزینه درامد می خواهد نمی شود با نرخ چند سال پیش از نانوا توقع داشته باشیم چند سال بعد نان بپزد وکیفیت وکمیت را حفظ ولغزش نداشته باشد ! ابوذر غفاری هم که باشی دچار لغزش می شوی .چون پیامبر فرمودند: اگر از دری فقز بیاید از دردیگر ایمان می رود.

تحقق فرمایشات رهبری مبنی بر کاهش ضایعات ۳۰درصدی نان پیشنیازهایی دارد که عبارتند از :

۱-کارگر سحر خیز ۲- قدح کافی برای خواب خمیر ۳- مخمر بجای جوش شیرین ۴- آموزش نانوایان ۵- مغازه مناسب ۶- تجهیزات مناسب ۷- ملزومات کافی ۸- زمان پخت وتخمیر طولانی ۹- میز کافی برای سردسازی ونگهداری نان در جای خشک وخنک ۱۰- آرد خوب و...

که همه اینها نیازمند نرخ خوب وقیمت مناسب است . شما تهران را باسایر استانهای کشور قیاس نکنید نانوایان کشور در شرف ورشکستگی وزیان دهی هستند نانوایی با سهمیه ماهانه ۱۰۰ یا ۲۰۰ کیسه یعنی زندگی در شعب ابی طالب !

نانوایی که کمتر از ۳۰۰ کیسه در ماه سهمیه داشته باشد نمی تواند انتظارات علمی وفنی مارا محقق سازد نمی تواند کارگر ماهر استخدام و نان خوب تولید نماید سودآور نیست زیان ده است مگر این که زن وشوهر باهم کار کنند که می شود بیگاری شوهر از همسر ! و استسمار فرزندان .

انتظار داریم هرچه زودتر این نگاه منفی به نان ونانوایان تغییر یابد تا نانوایان بتوانند با ایجاد تغییر توسط دولت در حوزه هدفمندی نان همگام شوند والا طرحی که با جرم تراشی وپرونده سازی علیه نانوایان آغاز شود پایان خوبی ندارد!

مصادیق جرم تراشی در نانواییهای کشور ؟ !!!

جناب آقای جلال مدیر محترم طرح هدفمندی نان

لطفا این پیام نانوایان کشور را از زبان یک نگهبان و دژبان نان بشنوید و نوع نگاه به نانوابان را تغییر دهید و سعی کنید:

زیبایی منظره را ببینید نه چرکی پنجره را !

خواهشمندیم عینک بدبینی نسبت به نانوایان را از روی چشم برداشته و واقع بینانه موضوع نان را مورد مطالعه وقضاوت قرار دهید . متاسفانه تا این لحظه هیچ تصمیم درستی در حوزه نان اتخاذ نشده وهر مدیری وهر وزیری بنابه برداشت وسلیقه شخصی خود راجع به نان تصمیم گیری نموده است! که عمدتا با شکست مواجه شده است

نمونه اش: ۱- طرح تجمیع نانوایان ۲- طرح توزیع خمیر منجمد بین نانوایان ۳- طرح نان صنعتی ۴- طرح پخت نان با حرارت غیر مستقیم که در سال ۸۳ توسط هیئت دولت تصویب وهیچ تاثیری در بهبود کیفیت نان نداشت! وهمه این طرحهها ناکام ماندند.

کیفیت وکمیت نان کشور به اندازه کافی از دولتهای قبلی ضربه خورده است

( سرسال نرخ نمی دادند بعد می گفتند چانه ها را ۲۰گرم کوچک کنید تاجبران شود !اشکال ندارد ) با همین تفکر بود که الان وزن چانه تافتون ولواش در خیلی از استانها از ۲۰۰ گرم به ۱۲۰ گرم ووزن چانه نان سیستانی در شرق ایران از یک ونیم کیلو به یک کیلو تنزل یافته است!

ما نانوایان کشور به آقای رئیس رای دادیم و انتظار داشتیم ایشان زخم های گذشته را التیام بخشند ودرد نان و نانوایان را برطرف سازد ولی تا این لحظه نه تنها تغییر مثبتی ندیدیم بلکه به بهانه های مختلف وبابرچسب های ناچسب برای نانوا پرونده سازی می کنند و با وجود در آمد نداشته ونرخ چند سال پیش!!! اورا روانه تعزیرات می سازند تا جریمه ای بشود که با هیچ معیار عقلی علمی وشرعی وتعالیم دینی ما همخوانی ندارد

ما نگهبان نان ایم نگهبان خوراک پوشاک خانه مغازه بچه زن کارگر هزینه دارد پرداخت هزینه درامد می خواهد نمی شود با نرخ چند سال پیش از نانوا توقع داشته باشیم چند سال بعد نان بپزد وکیفیت وکمیت را حفظ ولغزش نداشته باشد ! ابوذر غفاری هم که باشی دچار لغزش می شوی .چون پیامبر فرمودند: اگر از دری فقز بیاید از دردیگر ایمان می رود.

تحقق فرمایشات رهبری مبنی بر کاهش ضایعات ۳۰درصدی نان پیشنیازهایی دارد که عبارتند از :

۱-کارگر سحر خیز ۲- قدح کافی برای خواب خمیر ۳- مخمر بجای جوش شیرین ۴- آموزش نانوایان ۵- مغازه مناسب ۶- تجهیزات مناسب ۷- ملزومات کافی ۸- زمان پخت وتخمیر طولانی ۹- میز کافی برای سردسازی ونگهداری نان در جای خشک وخنک ۱۰- آرد خوب و...

که همه اینها نیازمند نرخ خوب وقیمت مناسب است . شما تهران را باسایر استانهای کشور قیاس نکنید نانوایان کشور در شرف ورشکستگی وزیان دهی هستند نانوایی با سهمیه ماهانه ۱۰۰ یا ۲۰۰ کیسه یعنی زندگی در شعب ابی طالب !

نانوایی که کمتر از ۳۰۰ کیسه در ماه سهمیه داشته باشد نمی تواند انتظارات علمی وفنی مارا محقق سازد نمی تواند کارگر ماهر استخدام و نان خوب تولید نماید سودآور نیست زیان ده است مگر این که زن وشوهر باهم کار کنند که می شود بیگاری شوهر از همسر ! و استسمار فرزندان .

انتظار داریم هرچه زودتر این نگاه منفی به نان ونانوایان تغییر یابد تا نانوایان بتوانند با ایجاد تغییر توسط دولت در حوزه هدفمندی نان همگام شوند والا طرحی که با جرم تراشی وپرونده سازی علیه نانوایان آغاز شود پایان خوبی ندارد!

مصادیق جرم تراشی در نانواییهای کشور ؟ !!!

ادامه نوشته