انواع نانهای تولیدی در نان سرای خواجه
امام معصوم می فرماید: برتری نان جو بر نان گندم مثل برتری ما بر سایر مردم است
با توجه به همکاری این مرکز با سازمان بهداشت جهانی در اجرای پروژه :
غذای سالم برای جامعه سالم وباعنایت به اینکه استراتژی این واحد علمی تولید نانهای فراسودمند با دانسیته بالا می باشد لذا تمرکز خود را روی تولید نانهائی معطوف داشته که انبیا واولیای الهی - اطباء سنتی -انستیتو تحقیقات تغذیه کشور وسازمان بهداشت جهانی بر آن تاکید بیشتری دارند.وآن چیزی نیست جز نان های تهیه شده با آرد کامل که با سبوس گیری فیبر.ویتامین واملاحش دورریز نمی شود.
شاید بتوانیم با ترویج فرهنگ مصرف نان جو در بین مردم مولفه های یک شهر اسلامی را طبق فرمایشات مقام معظم رهبری محقق سازیم. و از شیوع لجام گسیخته دیابت وچاقی در کشور جلو گیری نماییم وشهری بسازیم که با الهام از دستورات ائمه سلامتی مردم را بیمه نماید.
اطباء می گویند اگر از خردسالی روزی یک قرص نان جوبخورید در بزرگسالی هیچ قرصی نخواهید خورد
چون جو سرشار از فیبر محلول ونامحلول -خواص در مانی وارزش غذائی است وما مرکز علمی تولید انواع نانهای فراسودمند به روش سنتی با بهترین کیفیت وبر اساس آخرین استانداردهای علمی وفنی هستیم .نانهای ::
1-جو دوسر
2- جوخالص
3- جو بی نمک
4- گندم بی نمک
5- گندم با آرد کامل
6- ذرت خالص
7- پی کی یو
8- سویا
9- چاودار
10 –میان وعده
11- مخصوص
12- خشکه جو
13- خشکه گندم
آدرس : اصفهان - خیابان کاوه – پل چمران –روبروی بیمارستان سوانح وسوختگی .نان سرای خواجه
تلفن تماس : 34655191 -031
تحت نظارت :محمد رضا خواجه
کارشناس وزارت بهداشت