املاح موجود در غلات کامل (گندم- جو چاودار)  

مزایای فیبر غذایی:

1.     برای سلامت دندان ها مناسب است.

2.     ایجاد حالت سیری و رضایت فرد بدون ایجاد کالری زیاد ( بر عکس چربی ها)

3.     کمک به ثابت نگه داشتن سطح قند خون در وضعیت مطلوب

4.     تقویت آثار مثبت باکتری های مفید موجود در دستگاه گوارش

5.     تنظیم عملکرد صحیح روده بزرگ و دفع مواد زائد

6.     کاهش دهنده خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان

7.     کاهش دهنده سطح کلسترول خون موثر درکنترل وزن

ویتامینها: غلات (به ویژه چاودار) حاوی مقدار قابل توجهی از ویتامینهای گروه E و گروه B می باشد.

مواد معدنی: دانه های غلات (بالاخص چاودار) دارای مواد معدنی ارزشمندی نظیر منیزیم ، کلسیم ، فسفر ، آهن ، روی ، سلنیوم ، مس ، منگنز ، فلوئور و کروم است و برای بدن ضروری می باشد.

منیزیم: این عنصر در وا کنش آنز یمی و عملکرد عضلات و اعصاب مشارکت دارد. ضمن این که به عنوان عنصری مهم در استخوان به شمار می آید.

آهن:  از اجزای هموگلوبین خون بوده و به عنوان حمل کننده اکسیژن در خون می باشد. ضمناً نیاز خانمها به این عنصر بیشتر از آقایان است.

روی: عنصری ضروری در بهبود زخمهای بدن و کنترل سیستم ایمنی به شمار می آید.

سلنیوم: به عنوان آنتی اکسیدان ، از خطر مواد اکسید کننده و احتمال بروز سرطان جلوگیری می نماید.

مس: جهت تشکیل گلبولهای قرمز خون و عملکرد برخی از آنزیمهای بدن ضروری می باشد.

منگنز: در تشکیل بافت استخوان ضروری بوده و همچنین به عنوان فعال کننده آنزیمهای بدن مورد نیاز است.

فلوئور: جهت تقویت مینای دندانها و کمک به جلوگیری از پوسیدگی دندان موثر است.

کروم: این عنصر در سوخت و ساز(متابولیسم) کربوهیدرات ها و چربیها مشارکت می نماید.

منبع:WWW.Ryeheart.Com

 

 

مرکز تحقیقات شرکت ثمین نان سحر