مزایای طرح بهینه سازی نان
مزایای اجرا طرح بهینه سازی نان بجای هوشمند سازی معروف به نانینو :
- تنوع بخشی به تولید نان بااردهای مختلف
2- حذف جوش شیرین
3-حذف جوهر قند(بلانکت) از اردهای سفید
4- حذف قاچاق آرد به مرز وسایر بخشها
5-تبدیل شعله مستقیم به نیمه مستقیم
6-کاهش ضایعات نان از 30 به کمتر از 10درصد
7-آسان سازی پخت نان با آردهای ضعیف و کم گلوتن
8- صرفه جوئی در مصرف سرانه ارد کشورتا مرز 3 میلیون تن
9-کاهش سوء تغذیه وکم خونی در کشور
10-احیاء نانهای ملی وسرزمینی با استفاده از آرد کامل
- کاهش بیماریهای واگیر وغیر واکیر ( دیابت – چاقی – چربی خون)
12-غنی سازی و پوکسازی نان با افزایش زمان خواب خمیر
13-کاهش وابستگی به گندم وارداتی
14-غنی سازی و پوکسازی نان با مصرف مخمر
15-غنی سازی و زیبا سازی نان با کنجد وافزودنیهای طبیعی
16-غنی سازی نان با مصرف آرد کامل
+ نوشته شده در بیست و پنجم فروردین ۱۴۰۳ ساعت توسط محمد رضا خواجه
|