معایب وخطراتی که طرح هدفمند سازی (هوشمند سازی ) نان دارد:

  1. فاقد خط مشی حمایتی واهداف هدایتی برای تولید نان کیفی است
  2. فاقد حمایت طبقه متخصص اداری .دانشگاهی و تشکلهای صنفی فعال در حوزه آرد ونان است.
  3. فاقد تسلط -تبحر وتخصص فنی وکارشناسی در حوزه آرد ونان است
  4. فاقد درک وتشخیص فنی ودرست برای محاسبه تعداد چانه یک کیسه ارد است
  5. فاقد برنامه برای پوشش تنوع نان در ایران است
  6. فاقد فهم فنی از خطرات جیره بندی وتزریق قطره چکانی آرد (به نام شناورسازی سهمیه ها ) به نانوائیهای کشور است
  7. فاقد نظام ارزشیابی بالینی و دریافت بازخورد اجرایی جهت شناسایی معایب آن است.
  8. فاقد دانش علمی وفنی درحوزه گندم شناسی-آرد شناسی- خمیر شناسی -نان شناسی تنور شناسی ودرک تفاوت کار با دست ودستگاه در حین کار است
  9. فاقد هوشمندی برای رفع مسدود سازی سهمیه آرد افرادی که اشتباها دچار کسر سهیمه یا قطع سهیمه شده اند
  10. علی رغم نامی که برای خود انتخاب کرده (هوشمند سازی نان) عامل بیهوشی نان – نانوا -مشتری وتشدید ضایعات و تشدید بوروکراسی اداری برای پخت نان است
  11. کپی ناقصی از طرح شکست خورده ( ساماندهی گندم-آرد -نان) دولت اقای خاتمی درسال 1383 می باشد
  12. فاقد صداقت -صراحت -جرات مدیریتی و سرشار از نپختگی – شتاب زدگی ولجاجت مدیریتی واصرار براین تفکر اشتباه اقتصادی که : نان نباید گران شود.... با وجودی که می دانند 85 درصد هزینه های تولید نان (آب -برق -گاز-بیمه-دستمزد-اجاره- افزودنیها- مالیات- ملزومات مصرفی – تجهیزات نانوایی) متغیر است وصبح فروردین گران می شود وآرد 15درصد در نرخ نان اثر دارد که ثابت است.
  13. فاقد جامعیت- نگرش سیستمی -تحلیل منطقی از وضعیت موجود و وضعیت مطلوب نان در کشور است
  14. فاقد دانایی و درک وفهم تاریخ نان وعبرت آموری از آن است
  15. فاقد درک علمی وفنی از پیشنیازهای تولید یک نان خوب است
  16. فاقد درک لازم از علل بالا بودن ضایعات نان وراههای کاهش آن است
  17. فاقد درک لازم جهت ریشه یابی علل بالا بودن لغزش شغلی در حوزه آرد ونان است
  18. فاقد درک لازم ازعلل پایین بودن رعایت بهداشت فردی ومحیطی در رشته نان است
  19. فاقد درک لازم برای فهم ضعف گلوتنی و بی ثباتی کیفیت آرد و گندم – پایین بودن دستمزد وبیماریهای شغلی کارگران- قحط الرجال کارگر ماهر – علل جایگزینی دستگاه بجای دست -علل جاگزینی جوش با مخمر -علل پایین بودن زمان پخت وتخمیر و...
  20. فاقد قدرت تحلیل برای درک علل کاهش وزن چانه بجای دادن نرخ! توسط دولت

لذا طرح هدفمندی یعنی:

1- هدف گرفتن قلب نان

2-توهین به تولید کنندگان وکارافرینان صنعت نان

3-حذف تقویض اختیار به استانداران وفرمانداران برای حل مشکلات موجود در حوزه نان

4- نگاه کمونیستی به نان و وتزریق قطره چکانی ارد به نانوایان

5-حذف ذوق – نبوق-نواوری وخلاقیت در حوزه نان

6- حذف کارافرینی وتربیت نیروهای ماهر در رشته نان

7- حذف خواب آرد در مغازه برای بهتر شدن کیفیت نان با جیره بندی (شناورسازی سهیمه) ارد

8-حذف حق انتخاب آسیاب برای خرید ارد بهتروترکیب آردهای مختلف

9- تعطیلی تدریجی 60درصد از نانوایان کشور بخاطر کسر سهمیه روزانه ! به بهانه شناورسازی !

10-حذف عملیات مخلوط سازی آرد در نانوایی با شارج قطره چکانی آرد به نانوایان وتبدیل خرید تک نو.بتی به سه نوبتی ونابودی کیفیت نان

11-- یعنی جرم تراشی برای نانوا به بهانه تراکنش نا متعارف و برچسب های ناچسب !

12- یعنی تعطیلی نانوایان به بهانه های : تاخیر و تعجیل در درکار -تاخیر درکارت کشی توسط مشتری- تاخیردر تخلیه ارد توسط کامیون - قطع برق واب وگاز - بالا بودن دفعات کارت کشیدن مشتری در روز!- فروش نان نذری وصلواتی - قطع -خرابی – شکستن - خط ندادن کارتخوان – و....

13-یعنی پرداخت 900 هزار میلیارد تومان پول بابت خرید کارتخوان چینی و اشتغالزای برای مردم چین و بیکاری برای مردم ایران ونابودی نان

14یعنی له کردن حق تولید کننده برای راضی نگه داشتن مصرف کننده !

15 یعنی نابودی هوشمدانه نان های ملی ومحلی با طرحهای دیمی وغیر فنی

16- یعنی کنترل نان با یک برنامه اکسل ! از برج مراقبت در پایتخت وایجاد نابسامانی در حوزه آرد ونان

17-یعنی فرار از نرخ دهی سالیانه نان با توسل به راههای مخرب وویرانگر

18- یعنی ندیدن هزینه های تولید نان

19- یعنی له کرن حق تولید کننده برای راضی نگه داشتن مصرف کننده

20-یعنی خداحافظ نان خوب -خوشمزه -دلچسب وسرشار از عطر وبو -رنگ ورو -ارزش غذایی -خواص درمانی وسلام نان ناساالم ومخرب سلامتی وتهدید کننده امنیت غذایی جامعه

کمیته ارزیابی طرح هدفمندی نان در کشور

مارادرایتا دنبال کنید

@iranbread