خطرات طرح هدفمند سازی (هوشمند سازی ) نان چیست؟
معایب وخطراتی که طرح هدفمند سازی (هوشمند سازی ) نان دارد:
- فاقد خط مشی حمایتی واهداف هدایتی برای تولید نان کیفی است
- فاقد حمایت طبقه متخصص اداری .دانشگاهی و تشکلهای صنفی فعال در حوزه آرد ونان است.
- فاقد تسلط -تبحر وتخصص فنی وکارشناسی در حوزه آرد ونان است
- فاقد درک وتشخیص فنی ودرست برای محاسبه تعداد چانه یک کیسه ارد است
- فاقد برنامه برای پوشش تنوع نان در ایران است
- فاقد فهم فنی از خطرات جیره بندی وتزریق قطره چکانی آرد (به نام شناورسازی سهمیه ها ) به نانوائیهای کشور است
- فاقد نظام ارزشیابی بالینی و دریافت بازخورد اجرایی جهت شناسایی معایب آن است.
- فاقد دانش علمی وفنی درحوزه گندم شناسی-آرد شناسی- خمیر شناسی -نان شناسی تنور شناسی ودرک تفاوت کار با دست ودستگاه در حین کار است
- فاقد هوشمندی برای رفع مسدود سازی سهمیه آرد افرادی که اشتباها دچار کسر سهیمه یا قطع سهیمه شده اند
- علی رغم نامی که برای خود انتخاب کرده (هوشمند سازی نان) عامل بیهوشی نان – نانوا -مشتری وتشدید ضایعات و تشدید بوروکراسی اداری برای پخت نان است
- کپی ناقصی از طرح شکست خورده ( ساماندهی گندم-آرد -نان) دولت اقای خاتمی درسال 1383 می باشد
- فاقد صداقت -صراحت -جرات مدیریتی و سرشار از نپختگی – شتاب زدگی ولجاجت مدیریتی واصرار براین تفکر اشتباه اقتصادی که : نان نباید گران شود.... با وجودی که می دانند 85 درصد هزینه های تولید نان (آب -برق -گاز-بیمه-دستمزد-اجاره- افزودنیها- مالیات- ملزومات مصرفی – تجهیزات نانوایی) متغیر است وصبح فروردین گران می شود وآرد 15درصد در نرخ نان اثر دارد که ثابت است.
- فاقد جامعیت- نگرش سیستمی -تحلیل منطقی از وضعیت موجود و وضعیت مطلوب نان در کشور است
- فاقد دانایی و درک وفهم تاریخ نان وعبرت آموری از آن است
- فاقد درک علمی وفنی از پیشنیازهای تولید یک نان خوب است
- فاقد درک لازم از علل بالا بودن ضایعات نان وراههای کاهش آن است
- فاقد درک لازم جهت ریشه یابی علل بالا بودن لغزش شغلی در حوزه آرد ونان است
- فاقد درک لازم ازعلل پایین بودن رعایت بهداشت فردی ومحیطی در رشته نان است
- فاقد درک لازم برای فهم ضعف گلوتنی و بی ثباتی کیفیت آرد و گندم – پایین بودن دستمزد وبیماریهای شغلی کارگران- قحط الرجال کارگر ماهر – علل جایگزینی دستگاه بجای دست -علل جاگزینی جوش با مخمر -علل پایین بودن زمان پخت وتخمیر و...
- فاقد قدرت تحلیل برای درک علل کاهش وزن چانه بجای دادن نرخ! توسط دولت
لذا طرح هدفمندی یعنی:
1- هدف گرفتن قلب نان
2-توهین به تولید کنندگان وکارافرینان صنعت نان
3-حذف تقویض اختیار به استانداران وفرمانداران برای حل مشکلات موجود در حوزه نان
4- نگاه کمونیستی به نان و وتزریق قطره چکانی ارد به نانوایان
5-حذف ذوق – نبوق-نواوری وخلاقیت در حوزه نان
6- حذف کارافرینی وتربیت نیروهای ماهر در رشته نان
7- حذف خواب آرد در مغازه برای بهتر شدن کیفیت نان با جیره بندی (شناورسازی سهیمه) ارد
8-حذف حق انتخاب آسیاب برای خرید ارد بهتروترکیب آردهای مختلف
9- تعطیلی تدریجی 60درصد از نانوایان کشور بخاطر کسر سهمیه روزانه ! به بهانه شناورسازی !
10-حذف عملیات مخلوط سازی آرد در نانوایی با شارج قطره چکانی آرد به نانوایان وتبدیل خرید تک نو.بتی به سه نوبتی ونابودی کیفیت نان
11-- یعنی جرم تراشی برای نانوا به بهانه تراکنش نا متعارف و برچسب های ناچسب !
12- یعنی تعطیلی نانوایان به بهانه های : تاخیر و تعجیل در درکار -تاخیر درکارت کشی توسط مشتری- تاخیردر تخلیه ارد توسط کامیون - قطع برق واب وگاز - بالا بودن دفعات کارت کشیدن مشتری در روز!- فروش نان نذری وصلواتی - قطع -خرابی – شکستن - خط ندادن کارتخوان – و....
13-یعنی پرداخت 900 هزار میلیارد تومان پول بابت خرید کارتخوان چینی و اشتغالزای برای مردم چین و بیکاری برای مردم ایران ونابودی نان
14یعنی له کردن حق تولید کننده برای راضی نگه داشتن مصرف کننده !
15 یعنی نابودی هوشمدانه نان های ملی ومحلی با طرحهای دیمی وغیر فنی
16- یعنی کنترل نان با یک برنامه اکسل ! از برج مراقبت در پایتخت وایجاد نابسامانی در حوزه آرد ونان
17-یعنی فرار از نرخ دهی سالیانه نان با توسل به راههای مخرب وویرانگر
18- یعنی ندیدن هزینه های تولید نان
19- یعنی له کرن حق تولید کننده برای راضی نگه داشتن مصرف کننده
20-یعنی خداحافظ نان خوب -خوشمزه -دلچسب وسرشار از عطر وبو -رنگ ورو -ارزش غذایی -خواص درمانی وسلام نان ناساالم ومخرب سلامتی وتهدید کننده امنیت غذایی جامعه
کمیته ارزیابی طرح هدفمندی نان در کشور
مارادرایتا دنبال کنید
@iranbread