مدیری که جواب این سوالات را نداند نباید برای نان نسخه تجویز نماید
آیا جواب سوالات تخصصی شغل نانوائی را می دانید؟
1. تعریف نان خوب چیست ؟
2. مهمترین ترکیبات گندم چیست؟
3. املاح گندم چیست ؟ و چه چیزی مانع آزادی آنها می شود؟
4. راههای بهینه سازی نان چیست؟
5. عوامل موثر بر کیفیت گندم چیست ؟
6. عوامل موثر بر کیفیت آرد چیست ؟
7. عوامل موثر بر کیفیت نان چیست ؟
8. افزودنیهانی نانوایی چیست؟ وچگونه استفاده می شود؟
9. علل داغ زدگی نان چیست؟ و چگونه بر طرف می شود؟
10. گلوتن خمیرچیست و چه خاصیتی دارد ؟
11. زمان ایده آل برای استراحت گندم، آرد و خمیر چقدر است؟
12. چرا نان سفت و لاستیکی می شود؟
13. راههای غنی سازی نان چیست؟
14. چند نوع آرد در کشور تولید می شود.؟
15. هر واحد نان چند گرم است و سهم روزانه ما چقدر است؟
16. فیبر چیست و نیاز روزانه انسان به آن چقدر است؟
17. پی هاش چیست ؟وبالا و پائین رفتن PH آن چه اثری روی نان دارد؟
18. اسید فیتیک چیست ؟ و راههای مقابله با آن کدام است؟
19. مقدار نمک مورد نیاز برای یک کیسه آرد ضعیف-متوسط و قوی چقدر است؟
20. راههای مقابله با آرد ضعیف چیست؟
21. راههای مقابله با آرد قوی چیست؟
22. مزایای نان سبوس دار چیست؟
23. مشتقات گندم چیست و چه کاربردهائی در صنف وصنعت دارد؟
24. چگونه ماندگاری نان را بالا ببریم؟
25. علل مخالفت با نانهای سنتی چیست؟
26. الگوهای پخت نان در دنیا چیست و کدامیک برای ایران مناسب تر است؟
27. فرق مخمر با جوش شیرین چیست؟
28. کار با تنورهای سنتی چه معلولیتهائی ببار می آورد؟
29. علل سبوس گیری از گندم چیست؟
30. نانوای خوب کیست؟
شمامی توانند جهت یادگیری علوم وفنون نانوایی واشنایی با اخرین دستاوردهای علمی در حوزه نان مارا در تلگرام -اینستاگرام- واتساپ -ایتا و روبیکا تعقیب کنید ودر رشد وبالندگی نان های سرزمینی خود سهیم شوید. ما ثقیل ترین مطالب آموزشی را به ساده ترین روش به شما یاد می دهیم . استراتژی ما یاددهی – ویادگیری علوم نانوایی به همه مردم ایران وجهان است .شعار ما: نام ایران را با نان ایران پر آوازه کنیم
محمد رضا خواجه
کارشناس وزارت بهداشت و متخصص نانهای سنتی -
Iranbread.blogfa.com بزرگ ترین سایت اموزشی نانهای سنتی ایران وجهان
Iranbread بزرگ ترین کانال آموزشی نانهای سنتی ایران وجهان درتلگرام وایتا
فیلمها وکلاسهای آموزشی ما در واتساپ .تلگرام و اینستاگرام ببینید