سوال:
اگر فراموش کنیم که مخمر(جایگزین جوش ) به خمیر بزنیم چه باید کرد؟

برای  مقابله با لاستیکی شدن نان وایجاد  پوکی در آن  حتما  باید خمیر شما افزودنی  ( مخمر –خمیر ترش) داشته باشد وکمترین مقدار  مخمر تزریق 100 گرم به یک کسیه آرد است.
حال اگر به دلیل خواب آلودگی صبحگاهی ! فراموش نمایید که مخمر بزنید ومشتری منتظر خروج نان از تنور است وهمه پرسنل منتظر پخت.
باید بلافاصله خمیر ها را از قدح یا قیف چانه گیری خارج کرده به ماشین خمیر برگردانید  وسریعا حدود 200 گرم مخمر را داخل یک کاسه که مقداری آب  ولرم دارد ریخته وچند حبه قند نیز روی ان بیندازید( قند مثل استارت موتور عمل می کند وجهش وشتاب به رشد مخمرها می بخشد)تا خمیر سریعا اماده پخت شود
بعد از 3 دقیقه  حالت ژله پیدا کرده وورم می کند واز کاسه سر می رود! .بلافاصله  ماشی خمیر را روشن کرده  و روی خمیر ها بریزید تا با همدیگر مخلوط شوند
بعد از ده دقیقه خمیر فطیر ونارس  شما به حالت آمادگی رسیده   واماده پخت می گردد ودیگر اثر از آثار داغ زدگی وظهو رتاولهای زشت روی نان نخواهد بود .ونان شما مملواز تاولهای ریز وزیبا می گردد ولاستیکی شدن نان نیز برطرف می شود.